VAJINA ZGODBA

Vajina zgodba je personalizirana knjiga s slikami in osebnim posvetilom.  Zanj, zanjo, za mladoporočenca,  mamo,  očeta, prijateljico, dedka, babico, učiteljico. Knjigo napišemo po kratkem posvetu z vami,  natisnemo in vam jo pošljemo po pošti. Lahko jo tudi osebno prevzamete.  Knjiga je lahko v mehki ali trdi vezavi.  Personalizirana knjiga je najbolj osebno in intimno darilo z vašimi mislimi, ki jih mi ubesedimo.  Knjiga ostane za večno. Tudi, ko vaju več ne bo.  

“Počasi stopam proti oltarju kronanja najine ljubezni. Korak je prožen in lahek, vleče me, da bi stekla in planila v tvoj objem, v pristan sreče in večne ljubezni.” 

“Kot včeraj se spomnim tistega dne, ko sem se ti zaobljubila za celo življenje.  Zaživela sva svoje sanje, povem ti..Neponovljivo je to življenje s teboj. Tako iskren, prijazen si do mene.” 

_

“Ne bom se utapljal v spominih. Pripravljen sem na nov korak. Čeprav stopam v neznano, me ni strah, ker stopam s teboj.  Moja Taja,  odločna, včasih predrzna, a tako pravična in poštena. Za vse poskrbiš, da sem lahko miren in stopam po poti lastne rasti in se udejanjim v karieri. A vsak večer, ko pridem  v tvoj pristan se znova zavem kako srečen sem, da te imam.”

_

Dragi moj oči,

pogrešam dneve, ko sva se s kolesi podala po planinskih poteh, jo peš mahnila čez travnate planjave ali grizla kolena na špičaste vršace. Kako sva vriskala in pela ter tkala to medsebojno vez, ki je nezlomljiva. Jaz sem srečnica vpijala to tvojo vdanost, jo doživela goreče in vdano..

dragi moj oči,

Nikoli mi nisi rekel žal besede, pa četudi si moral zaradi moje otroške  krhkosti peljati 100kilometrov stran pome, ker nisem zdržala na šolskem izletu.  Prišel si, samo zato, da si me stisnil in mi povedal, da bo vse ok in da si tukaj zame. …

_

Moja draga sestrica Maja,

tvoj smeh odpira meje med najinima srcema, tvoj nasmeh sprosti mojo dušo bolečine, zaduši jok in pozdravi ranjeno srce. Maja. Nesebično mi stojiš ob strani, poslušaš moje  izbruhe, potem pa s svojimi milimi besedami pobožaš moja  moja razrvana čustva,  ko rana še krvavi.  Točno veš kdaj moje srce potrebuje obliž…

_

Moja prijateljica ANA,

So trenutki, ko je tvoj objem vse, kar potrebujem. Močan oklep, ki ščiti in bodri. Brez besed in obtoževanj. Brez slehernega vzdiha.  Z mano si vsa ta leta, ko sem padala in ko sem letela. Ko sem se izgubljala v vrtincu emocij. Ti si me držala. Ves čas so bila z menoj trdna, kot skala…

 

Vsa besedila so avtorsko zaščitena.